Cineville

Onbeperkt naar de film voor maar € 22,50 per maand. Onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 18,50.

Bij Cinema De Vlugt ga je met de Cinevillepas zo vaak als je wil naar de film. Voor € 22,50 per maand krijg je onbeperkt toegang tot al onze reguliere films, voorpremières en sneak previews. Onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 18,50. De Cinevillepas is geldig in meer dan 40 filmtheaters en bioscopen door heel Nederland. Ook geeft de Cinevillepas toegang tot een heleboel filmfestivals. De Cinevillepas bestel je via de website van Cineville en is dan direct geldig. Zo kun je dezelfde dag nog bij ons naar de film.

Over Cineville

Cineville is een filmplatform met een website en een pas voor ongelimiteerd filmbezoek. Met de Cinevillepas krijg je gratis toegang tot alle films in meer dan 40 filmtheaters en bioscopen door heel Nederland, voor maar € 22,50 per maand. Onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 18,50.
Op Cineville.nl vind je de agenda van alle aangesloten filmtheaters en zie je welke festivals en live-evenementen eraan komen. De redactie van Cineville maakt je wegwijs in het filmaanbod met de Film van de Week, tips, de Moet-je-kijken-lijst van de maand, columns, nieuwtjes en interviews met je lievelingsregisseurs. Cineville.nl is je gids in de wereld van film.

Cinevillepas

Je bestelt je pas via cineville.nl/pas. De tijdelijke pas die je per mail ontvangt is direct geldig, zodat je dezelfde dag nog naar de film kan. Je echte pas krijg je vervolgens binnen twee weken thuis gestuurd. Een pas cadeau doen aan een ander kan natuurlijk ook. Je bestelt je pas altijd voor in elk geval 4 maanden, daarna is ‘ie per maand opzegbaar.
Koop je Cinevillepas hier!

Nog niet helemaal duidelijk? Bekijk voor meer informatie de veelgestelde vragen over de Cinevillepas.