Ticketverkoop

Cinema De Vlugt is elke dag vanaf 9 uur open.

Prijzen

Normaal €12,00
Reductie (student, 65+, CJP) €9,00
Kinderticket (t/m 15 jaar)** €7,50
Stadspas met groene stip (als actie vouchers op zijn) €7,50
Stadspas met groene stip actie (alleen per mail of aan de kassa) €1,00
Strippenkaart (10 keer naar de film, 1 jaar geldig) €80,00
Strippenkaart (5 keer naar de film, 1 jaar geldig) €45,00
Met Cinevillepas €0,00

Uiteraard is de Nationale Bioscoopbon geldig bij ons; zowel online als aan de kassa. Onze strippenkaarten zijn momenteel enkel te koop aan de kassa en niet online.

Ticketverkoop

Toegangstickets zijn snel en simpel online aan te schaffen via onze website. Wanneer je online tickets koopt, ontvang je van ons een bevestigingsmail met het/de e-ticket(s) in de bijlage. Je kunt deze printen of bewaren op je smartphone.
Online kun je standaard-kaartjes aanschaffen, kindertickets en/of kortingstickets voor studenten/65+/CJP. Overige tickets zijn ouderwets verkrijgbaar aan onze kassa.
Bij ons kun je aan de kassa alleen betalen via pin of met de Nationale Bioscoopbon. Wij accepteren geen contant geld.

Cineville

Cinevillepashouders kunnen (gratis) online reserveren voor een voorstelling en hun ticket(s) op vertoon van hun pas afhalen bij de kassa. Cineville reserveringen die nog niet ingecheckt zijn bij onze kassa, worden 10 minuten voor aanvangstijd van de desbetreffende film automatisch geannuleerd.

Stadspas met groene stip actie

Ga met je Stadspas voor €1,- (inclusief koffie/thee) naar de film bij Cinema De Vlugt!

Hoe werkt het? Kijk op www.cinemadevlugt.nl voor ons filmaanbod en de meest actuele speeltijden. Reserveer vervolgens je kaarten per e-mail via info@cinemadevlugt.nl of telefonisch via 020 820 3746. Als je per e-mail reserveert, dan ontvang je een reserveringsbevestiging. Geserveerde kaarten kun je tot een halfuur voor aanvang van de voorstelling ophalen aan de kassa van Cinema De Vlugt.

Let op! Stadspaskaarten kunnen alleen worden afgehaald op vertoon van een geldige Stadspas.

Je Stadspas kun je maximaal drie keer per maand inzetten voor deze actie.

Je kunt twee ac­ties ver­zil­ve­ren als je bij een van de ac­ties ie­mand mee­neemt zon­der Stadspas. Je ge­zel­schap be­taalt het­zelf­de be­drag als jij. Je kunt van drie ac­ties ge­bruik­ma­ken als je alleen gaat.

Tickets retour

Reeds aangeschafte tickets kunnen tot een uur voor aanvang worden geruild aan de kassa voor een andere voorstelling of een algemene vrijkaart. Wij geven geen restitutie. Voor speciale voorstellingen of festivals kunnen andere regels gelden.

Algemene voorwaarden

Op aankopen via deze website en aan de kassa zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.