Ticketverkoop

Cinema De Vlugt is elke dag vanaf 12 uur open.

Prijzen

Normaal €12,00
Reductie (student, 65+, CJP) €9,50
Kinderticket (t/m 16 jaar, te allen tijde onder begeleiding van een volwassene) €8
Stadspas met groene stip (als actie vouchers op zijn) €7,50
Stadspas met groene stip actie (alleen online of aan de kassa)* €1,00
Strippenkaart (10 keer naar de film, 1 jaar geldig) €90,00
Strippenkaart (5 keer naar de film, 1 jaar geldig) €50,00
Met Cinevillepas €0,00
Toeslag lange film (langer dan 2,5 uur). €3,00

Uiteraard is de Nationale Bioscoopbon geldig bij ons; zowel online als aan de kassa. Onze strippenkaarten zijn momenteel enkel te koop aan de kassa en niet online.

*I.v.m. drukte is het aan te raden kaartjes met de Stadspas groene stip actie (€1,-) in de vakantieperiodes en in de weekenden online van te voren via de website te bestellen of te reserveren via: info@cinemadevlugt.nl.

Ticketverkoop

Toegangstickets zijn snel en simpel online aan te schaffen via onze website. Wanneer je online tickets koopt, ontvang je van ons een bevestigingsmail met het/de e-ticket(s) in de bijlage. Je kunt deze printen of bewaren op je smartphone.
Online kun je standaard-kaartjes aanschaffen, kindertickets en/of kortingstickets voor studenten/65+/CJP. Overige tickets zijn ouderwets verkrijgbaar aan onze kassa.
Bij ons kun je aan de kassa alleen betalen via pin of met de Nationale Bioscoopbon. Wij accepteren geen contant geld.

Theaterzaal

In de vakanties en in de weekenden vertonen wij regelmatig ook films in de theaterzaal. Dit is een pop-up filmzaal met een simpelere inrichting dan de filmzaal. De ticketprijs is ook 8,50 euro voor het normale tarief in plaats van 12 euro. Let goed op bij het kopen van de tickets in welke zaal de film zich afspeelt. Dit is bovenaan te zien onder de titel van de film in het aanschaf menu.

Cineville

Cinevillepashouders kunnen (gratis) online reserveren voor een voorstelling en hun ticket(s) op vertoon van hun pas afhalen bij de kassa. Cineville reserveringen die nog niet ingecheckt zijn bij onze kassa, worden 10 minuten voor aanvangstijd van de desbetreffende film automatisch geannuleerd.

Stadspas met groene stip actie

Ga met je Stadspas voor €1,- (inclusief koffie/thee) naar de film bij Cinema De Vlugt!

Hoe werkt het? Kijk op www.cinemadevlugt.nl voor ons filmaanbod en de meest actuele speeltijden. Kies bij de kaartjes voor stadspas 1 euro actie en voer je stadspasnummer in. Je kunt maximaal 2 kaartjes per stadspas bestellen. Als er voldoende actieve vouchers op jouw pas(sen) staan, kun je daarna betalen en ontvang je automatisch de tickets per mail.  Dit zijn ook meteen jouw toegangsbewijzen. Je kunt ook met je Stadspas aan de kassa kaarten afhalen. Hierbij geldt wel dat je dan uiterlijk 15 minuten voor aanvang van de film aanwezig bent.

Let op! Stadspaskaarten kunnen alleen worden afgehaald op vertoon van een geldige Stadspas.

Je Stadspas kun je maximaal drie keer per maand inzetten voor deze actie.

Je kunt twee ac­ties ver­zil­ve­ren als je bij een van de ac­ties ie­mand mee­neemt zon­der Stadspas. Je ge­zel­schap be­taalt het­zelf­de be­drag als jij. Je kunt van drie ac­ties ge­bruik­ma­ken als je alleen gaat.

Kinderen t/m 16 jaar onder begeleiding

Kinderen t/m 16 jaar oud dienen te allen tijde onder begeleiding van een volwassene een filmvertoning bij te wonen.

Tickets retour

Reeds aangeschafte tickets kunnen tot een uur voor aanvang worden geruild aan de kassa voor een andere voorstelling of een algemene vrijkaart. Wij geven geen restitutie. Voor speciale voorstellingen of festivals kunnen andere regels gelden.

Algemene voorwaarden

Op aankopen via deze website en aan de kassa zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.