MV5BYzVlMTkzYTctOTYyZi00YTFjLWE1MjYtNDJmMDY0OGU3NmYxXkEyXkFqcGdeQXVyMTI1NDEyNTM5._V1_

Çakallarla Dans 6

Speeltijden & Tickets

    Er zijn momenteel geen voorstellingen beschikbaar.
Speelduur:

103 minuten

Regisseur:

Tufan Kılınç Genel

Acteurs:

Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu

Na jarenlange mislukte pogingen om rijk te worden en diverse hachelijke avonturen zijn Gökhan, Necmi, Servet en Hikmet allemaal werkloos en volledig platzak. Een brief van Manolya, de verloren zus van Fatma, brengt nieuwe hoop.

Manolya gaat voor de vierde keer trouwen op het eiland Kos en wil haar zus Fatma en de bende er graag bij hebben op deze heuglijke dag. Ze stuurt hen een uitnodiging en vliegtickets. Gökhan is al sinds zijn jeugd smoorverliefd op Manolya en is vastbesloten de bruiloft te dwarsbomen. De bende weet Fatma er uiteindelijk van te overtuigen om te gaan, maar dan begint het avontuur pas. Voor de eerste keer naar het buitenland is niet zo eenvoudig als ze denken.

Als ze eindelijk op Kos aankomen, wacht hen een grote verrassing. Manolya werkt al jaren voor de geheime dienst en de bruiloft is slechts een dekmantel voor een operatie. De werkelijke reden waarom ze de jakhalzen heeft laten komen, is om een harde schijf vol informatie uit de handen van de maffia te stelen en bij Manolya te brengen. Ze zullen er rijkelijk voor beloond worden als ze dit voor elkaar krijgen. Het eerste buitenlandse avontuur van de jakhalzen zit vol actie en humor.

Speeltijden & Tickets

    Er zijn momenteel geen voorstellingen beschikbaar.