poster_ieri_oggi_domani

OPENLUCHT CINEMA: Ieri, oggi, domani (Engels ondertiteld)

Speeltijden & Tickets

    Er zijn momenteel geen voorstellingen beschikbaar.
Speelduur:

118 minuten

Kijkwijzer:

12G

Regisseur:

Vittorio De Sica

Deze zomer kun je onder de sterrenhemel van Nieuw-West genieten van het meest legendarische duo uit de geschiedenis van de Italiaanse cinema. Sophia Loren en Marcelo Mastroianni schitteren in drie uiteenlopende klassiekers op het witte buitendoek van Cinema De Vlugt onder de kundige regie van meesterregisseurs Ettore Scola en Vittorio de Sica.

 

Over Ieri, oggi, domani (Vittorio De Sica):

Drie verschillende verhalen. In het eerste verhaal probeert een zwarthandelaarster (Sophia Loren) op lepe wijze te voorkomen dat ze een gevangenisstraf moet uitzitten. Verhaal 2 gaat over een hautaine bourgeoisie madame (Sophia Loren), die haar minnaar (Marcello Mastroianni) voortdurend kleineert. In verhaal 3 komt een dure callgirl (Sophia Loren) in contact met een priesterstudent (Marcello Mastroianni), die in het naastgelegen appartement bij zijn grootouders woont.

 

Op deze avond is er voorafgaand aan de film (vanaf 18:00) de mogelijkheid om overheerlijke pizza’s te bestellen bij de bar. Deze worden verzorgd door onze buren van OBA. Ook hebben wij speciaal voor deze avond Clementino Spritz in de aanbieding geproduceerd door Carbo Amsterdam.

Mocht het weer het niet toelaten wordt de film in onze filmzaal vertoond. 

Speeltijden & Tickets

    Er zijn momenteel geen voorstellingen beschikbaar.