poster_matrimonio

OPENLUCHT CINEMA: Matrimonio all’italiana (Engels ondertiteld)

Speeltijden & Tickets

    Er zijn momenteel geen voorstellingen beschikbaar.
Speelduur:

102 minuten

Kijkwijzer:

6G

Regisseur:

Vittorio De Sica

Deze zomer kun je onder de sterrenhemel van Nieuw-West genieten van het meest legendarische duo uit de geschiedenis van de Italiaanse cinema. Sophia Loren en Marcelo Mastroianni schitteren in drie uiteenlopende klassiekers op het witte buitendoek van Cinema De Vlugt onder de kundige regie van meesterregisseurs Ettore Scola en Vittorio de Sica.

 

Over Matrimonio all’italiana (Vittorio De Sica):

Domenico (Marcello Mastroianni) is een succesvolle zakenman met een oog voor vrouwen. Hij begint een affaire met de 17- jarige Filumena (Sophia Loren), een hoertje dat de minnares wordt van Domenico. Hij geeft haar onderdak en werk. Maar wat Domenico niet weet dat ze in het geheim drie kinderen heeft die opgevoed worden door een oppasser. Wanneer Domenico plannen maakt om te trouwen met een jonge medewerkster, doet Filumena net of ze stervende is. Hij annuleert de bruiloft. Filumena vertelt over de drie kinderen en dat één ervan van hem is, maar wil niet zeggen welke.

 

Op deze avond is er voorafgaand aan de film (vanaf 18:00) de mogelijkheid om overheerlijke pizza’s te bestellen bij de bar. Deze worden verzorgd door onze buren van OBA. Ook hebben wij speciaal voor deze avond Clementino Spritz in de aanbieding geproduceerd door Carbo Amsterdam.

Mocht het weer het niet toelaten wordt de film in onze filmzaal vertoond.

Speeltijden & Tickets

    Er zijn momenteel geen voorstellingen beschikbaar.