poster_giornata

OPENLUCHT CINEMA: Una giornata particolare (Engels ondertiteld)

Speeltijden & Tickets

    Er zijn momenteel geen voorstellingen beschikbaar.
Speelduur:

110 minuten

Kijkwijzer:

AL

Regisseur:

Ettore Scola

Deze zomer kun je onder de sterrenhemel van Nieuw-West genieten van het meest legendarische duo uit de geschiedenis van de Italiaanse cinema. Sophia Loren en Marcelo Mastroianni schitteren in drie uiteenlopende klassiekers op het witte buitendoek van Cinema De Vlugt onder de kundige regie van meesterregisseurs Ettore Scola en Vittorio de Sica.

 

Over Una Giornata Particolare (regie: Ettore Scola):

8 Mei 1939, heel Rome loopt uit voor de historische ontmoeting tussen Hitler en Mussolini. Voor wie er niet bij kan zijn, wordt het verslag door de hele stad uitgezonden. Antonietta (Sophia Loren) blijft alleen thuis, haar man en kinderen gaan allemaal kijken. In haar gebouw komt ze een man (Marcello Mastroianni) tegen die als één van de enigen ook niet is gaan kijken. Er ontstaat een bijzondere relatie tussen de twee.

 

Op deze avond is er voorafgaand aan de film (vanaf 18:00) de mogelijkheid om overheerlijke pizza’s te bestellen bij de bar. Deze worden verzorgd door onze buren van OBA. Ook hebben wij speciaal voor deze avond Clementino Spritz in de aanbieding geproduceerd door Carbo Amsterdam.

Mocht het weer het niet toelaten wordt de film in onze filmzaal vertoond.

Speeltijden & Tickets

    Er zijn momenteel geen voorstellingen beschikbaar.