Perfect Days

Tijdens zijn routineuze dagen als schoonmaker van openbare toiletten in Tokio, luistert Hirayama naar zijn cassettebandjes met rockmuziek, genietend van de alledaagse schoonheid om hem heen.

The Miracle Club

Dublin, 1968: Het is de droom van elke huisvrouw om de wijde wereld in de trekken, weg van de dagelijkse sleur. Met het winnen van een pelgrimstocht naar de heilige stad Lourdes komt dit voor de gelukkigen Lily, Eileen, en Dolly ineens binnen handbereik. Ze krijgen de kans om zich uit te leven, het leven…

Le Ravissement

Op dezelfde dag dat Lydia’s vriend hun jarenlange relatie verbreekt, vertelt haar beste vriendin Salomé dat ze zwanger is. Vanaf dat moment stort een verdoofde Lydia zich volledig op haar werk als vroedvrouw en op de zorg voor haar vriendin. Steeds verder raakt ze verzonken in haar eigen wereld, totdat ze op een avond Milos…

Until Tomorrow

In+Until+Tomorrow+volgen+we+Fereshteh+tijdens+een+dag+in+haar+leven.+Een+stressvolle+dag%2C+want+ze+krijgt+een+telefoontje+van+haar+ouders+die+laten+weten+dat+ze+langskomen.+Maar+wat+haar+ouders+niet+weten+is+dat+hun+dochter+net+een+kind+heeft+gekregen.+En+die+onwetendheid+wil+Fereshteh+het+liefst+in+stand+houden%2C+want+het+is+een+buitenechtelijk+kind.+Onwettig+in+de+ogen+van+de+staat+en+onacceptabel+in+de+ogen+van+haar+ouders.+Samen+met+haar+volhardende+en+humoristische+vriendin+Atefeh+gaat+ze+op+zoek+naar+iemand+die+bereid+is+%C3%A9%C3%A9n+nachtje+op+haar+baby+te+passen.+Maar+ze+komen+erachter+dat+in+een+samenleving+waar+niet+iedereen+dezelfde+rechten+heeft%2C+je+heel+voorzichtig+je+bondgenoten+moet+kiezen.+Het+wordt+een+ware+odyssee%2C+die+hen+niet+alleen+in+aanraking+brengt+met+een+aantal+goed+en+slechte+personages%2C+maar+ook+met+de+rauwe+werkelijkheid+van+het+leven+van+jonge+Irani%C3%ABrs+in+een+islamitische+republiek+waar+ze+zelf+weinig+mee+op+hebben.

The Color Purple

Warner+Bros.+Pictures+nodigt+je+uit+om+deel+uit+te+maken+van+het+meeslepende+verhaal+van+drie+vrouwen%2C+van+wie+de+levens+onlosmakelijk+met+elkaar+verbonden+zijn%2C+in+The+Color+Purple.+Deze+krachtige+nieuwe+versie+van+de+geliefde+klassieker+wordt+geregisseerd+door+Blitz+Bazawule%2C+de+veelzijdige+artiest+die+hoge+ogen+scoorde+met+zijn+eerste+speelfilm+The+Burial+of+Kojo.

Napoleon

Napoleon is een spectaculaire, actierijke film over de turbulente opkomst en ondergang van de beroemde Franse keizer Napoleon Bonaparte, gespeeld door Oscar®-winnaar Joaquin Phoenix. In dit magistrale epos toont de legendarische regisseur Ridley Scott ons Napoleons onstuitbare opmars naar de macht aan de hand van diens verslavende, wispelturige relatie met Josephine, zijn enige ware liefde,…

Killers Of The Flower Moon

Killers of the Flower Moon, gebaseerd op de alom geprezen bestseller van David Grann, speelt zich af in het Oklahoma van de jaren 20 en gaat over de seriemoord op leden van de olierijke Osage Nation, een reeks wrede misdaden die bekend werden als de Reign of Terror.

Rocco & Sjuul

Wanneer Sjuul na jaren haar jeugdliefde Rocco weer ontmoet en de vonk weer overslaat, brengt dat onvermijdelijke consequenties met zich mee, want mag en kan je wanneer je al een heel leven hebt geleid voor jezelf kiezen?